2009. október 23., péntek

Smink és outfit terv a hétfői RTL klubos megjelenéshez #1

Bakos Eszter és Quirico Benjamin

Mivel nem volt túl sok idönk úgy döntöttünk a Quirico Benjamin-nal hogy bemegyünk a werkbe és a modellfiú segítségével megfotózzuk a look-okat. Sajnos a lány nem ért rá ezért az összes variációt amit jó összeálításnak láttunk megfotóztuk a Péteren. Szerintünk ezek az összeálítások Annán és mutatósak lennének mivel eléggé hasonló a két modell.

Arra gondoltunk mivel egy tv-s szereplésröl van szó jó lenne ha minél "több" ruhát megtudnánk mutatni a két modellen.

Ezért mind a kettöjükre adnánk nadrágot és egy szürke hosszuujju pólót.

A fiú modellen lenne még a szétcibzárolható dzseki a lányon pedig a frakk szerü felsö aminek rövidebb az eleje és kétsoros gombolású. (De azért is fotóztunk le minden alternativát amit jónak láttunk hogy eltudjátok dünteni melyik két look a nyerö)

Mind a két mondellnek testszinü tornacipöje és kesztyüje van, a kesztyünek az ujjai le vannak vágva félig.( A képen még fehér a tornacipö de már be lett festve a fáslikkal együtt,mind a két modellre megvannak a kiegészítök)

A fejükön turbánszerüen van körbetekerve a fásli,lazábban(mert ha szorosra kötjük akkor úgy néznének ki mintha most jöttek volna a balesetiröl:). Sminknek nagyon naturális dolgokat képzeltünk el. Alapozozó, bézs/testszinü száj,szemceruzával kihúzott szem.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése