2009. október 21., szerda

Aki akar, kukkoljon!


WO/MAN

„Aki akar, kukkoljon!”

Divatblogok Éjszakája a Werkben (Arany10Top)

2009. október 29. 19.00 - 24.00-ig


A Werk Akadémia jó ötletnek tartja a Divatblogok éjszakája kezdeményezést, ezért az Akadémia egy hatalmas offline partival készül erre az éjszakára az Arany10Top-on (Budapest, V. Arany János u. 10. 4. emelet). A partit közvetíti az Index is, ami külön kihívás lesz számunkra, hiszen ma még úttörő jellegű kommunikációs formáról van szó.

Erre az éjszakára készül a Werk valamennyi szakja. A stylistok Lakatos Márk és Kemenesi Tünde irányításával az androgün tematika megjelenítésére tesznek kísérletet. Ennek keretében kerülnek bemutatásra Csömör Boglárka hímnős, másképpen uniszex ruhái. S hogy sminkben is témában legyünk, Bertalan Viki sztársminkes a Werk női WC-jében az arra vállalkozó férfiakat nővé, nőket férfivá sminkeli, de a tolerancia jegyében nyugodtan lehet félúton is maradni.

A werkes filmesek sem lesznek tétlenek, Réz András vezetésével ők fogják az eseményt képben közvetíteni, mivel a közvetítő stábban a szerkesztőn és a riporteren kívül természetesen operatőr is lesz. Az esemény blogos közvetítésére a werkes menedzserek és írók készülnek fel Kaprinay Zoltán internetes guru irányításával. Az enteriőrstylistok a kellő installációkról gondoskodnak.

S hogy a komoly munka komolytalan hangulatban folyjon, a Werk szuper exkluzív programjaként DJ Manyi alias Lakatos Márk gondoskodik a nemek közötti különbségeket elmosó különleges zenei élményről. Aki netán erre sem vágyik, a Werk egy távoli pontján csocsózhat, chatelhet, ehet és ihat.

Szóval, jó buli lesz, szeretettel várjuk a Werk minden barátját és ellenségét.

www.werkakademia.hu

A Divatblogok Éjszakája további programjai a divatlap.hu Eseménynaptárában találhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése