2011. január 7., péntek

A Werk 3 új kurzust indít tavasszal

1. WERK HÉTVÉGÉK A STÍLUS JEGYÉBEN, avagy személyek, vállalkozások stylingja és enteriőrstylingja.

8 hetes hétvégi (szombat-vasárnap 10.00 - 16.00) tanfolyam, melyben az Akadémia stylist és enteriőrstylist képzése során kikristályosodott szakmai tapasztalatot kívánjuk átadni mindazon személyeknek és vállalkozóknak, akik a styling, a kommunikáció, a marketing, a reklám és az önismeret terén a 21. század igényeihez kívánják igazítani létezésüket. A tanfolyam ajánlott továbbá mindazoknak, akik szeretnék a bennük rejlő kreativitást termőre fordítani, illetve azoknak, akik szeretnének jobban tájékozódni a mindennapok kultúrájában.

Előadók: a Werk Akadémia tanárai, az adott szakterületek legelismertebb képviselői.


2. GASZTROWERK

Új jelentkezők számára 2011. március 2. és május 11. között indul újra a GasztroWerk!

A már bevált tematika keretében (részletes beszámolót lásd

http://www.gastronomica.hu/index.php?pg=home_39 , http://varosban.blog.hu/2010/11/30/a_michelin_csillagos_lecso )

és a már bevált előadók közreműködésével ellátogatunk a hazai gasztronómia progresszív helyszíneire, belekóstolunk a csúcsgasztronómia gyakorlatába, a legkorszerűbb szemlélettel sütünk és főzünk, meghallgatjuk a legkiválóbb gasztroszakembereket, együtt gondolkodunk a hazai gasztroszcéna meghatározó figuráival: vendéglősökkel, belsőépítészekkel, foodstylistokkal, gasztrokritikusokkal és menedzserekkel.

3. HOGYAN CSINÁLJ TÉVÉT AVAGY DIGITÁLIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK

A tanfolyamot az induló új televíziós műhelyek vezető munkatársinak szervezzük. A legfrissebb nemzetközi tapasztalatok és kutatások eredményeinek ismertetése keretében elemezni fogjuk a vezető médiapiacokat, a webes terjesztési stratégiák piaci elemzéseit, a TV-fogyasztás változásait, az időben elcsúsztatott tv-nézés hatásait, a web1.0-ból a web 2.0-ba való átmenet televízióra érvényes következményeit.

Főbb oktatók: Csigó Péter (http://mokk.bme.hu/centre/staff/csigo,

http://bookline.hu/product/home.action?id=85316&type=22#author_products_block_id_1772657), Havas Ági és Minda Judit (http://www.havasfilms.com/about.html)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése